Wishlist

[woosw_list]

Geen producten in je winkelmand.

Over 4 Heroes

Wat leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 34 jaar, woon samen met Robby en ben sinds augustus 2018 trotse mama van Naud. Tijdens mijn zwangerschap was ik druk bezig alles zo goed en mooi mogelijk voor elkaar te krijgen voor ons kleintje op komst.

Ik kon veel creativiteit kwijt in zijn kamertje, maar daarnaast ontstond het idee om zelf een babygym, speenkoord en bijtring te maken. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik dit op bestelling ben blijven maken in mijn kring. Maar die kring werd steeds groter door de mond-op-mond reclame.

Het werd tijd voor een merknaam en die was zo gevonden: 4 Heroes! Waarom 4 Heroes? Naud zijn 2e naam is Hero en daar zijn we nogal mee losgegaan. Hij heeft een eigen superman logo en eigen ontworpen superheld die door het berglandschap op de muur van zijn kamertje vliegt. En nu dus ook een vernoeming voor mijn project!

Naast al dat schattige en zoete mag het ook wel stoer zijn en body hebben toch ?Naast al het schuren, rijgen en naaien ben ik werkzaam als begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking.